26 Ekim 2013 Cumartesi

Koruma Memuru Alımı Şartları ve Başvuruları 2014

Koruma Memuru Alımı ne zaman 2014 hangi ay olacak sınav başvurular Koruma Memuru Alımı başvuru formu katılım 2013 30 bin memur alımı güvenlik koruma memuru


2013 yılında Koruma Memuru Alımı adı altında ilan konusu gündeme gelmişti fakat 2013 yılının sonlarına doğru ilerken bu konu hakkında daha net bir şekilde resmi açıklama gelmedi.


2014 yılında böyle bir koruma memurunun alımı olacağını tahmin ediyoruz.


Koruma Memuru Alımı başvuruları ve yorumları hakkında sizlerde bu başlık altında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


haber sitelerinde yer alan bazı detayları sizlerle paylaşmak istedik.

Kamuda 10 bin yeni koruma memuru kadrosu açıldı. Bu uygulamayla Hükümet; statlarda, üniversite ve devlet öğrenci yurtlarında güvenliği sağlamak için önemli adımlar atmış olacak.


TBMM’nin açılmasıyla birlikte hemen, 6222 sayılı yasada değişikliğe gidilerek; statlarda ve üniversitelerdeki özel güvenliğin yerine, devlet memuru statüsünde ”koruma memurlarının” yerleştirilmesi kararı çıkarılacak.

10 BİN KORUMA MEMURU ALINACAK

6222 sayılı Spor’da Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair Kanun yasada değişikliğe gidilmesinden sonra, 10 bin kişilik kadro tayin edilecek.

Koruma memurluğu için adayların hem üniversite mezunu olması hem de güvenlik sertifikasına sahip olması gerekiyor. Başvuranlar adayların, KPSS sonucuna bakılarak sırayla kadro verilecektir.



Koruma Memuru Alımı Şartları ve Başvuruları 2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder