12 Aralık 2013 Perşembe

13 Aralık 2013 Kar Tatili Olan İller İstanbul Okullar Tatil mi

13 Aralık 2013 Kar Tatili Olan İller

13 Aralık 2013 Kar Tatili Olan İller

13.12.2013 Kar Tatili Olan İller Kar tatili var mı ? İstanbul İzmir Bursa tatil olan okullar ilçeler 13 aralık 2013 kar tatili alan iller meb 13 aralık kar tatili Kar Tatili . 13 Aralık okullar tatil mi kar tatili var mı İstanbul Ankara kar tatili

13 Aralık 2013 Hangi illerde kar tatili var

İstanbul Kar Tatili Var mı 13 Aralık 2013 Cuma


İstanbul ve Ankara Kar Tatili Haberleri de Bu Sayfada Olacak..

Uzmanlar hafta içi hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağını kaydediyor. Rüzgarın kuzey ve güney batıdan eseceği tahmin ediliyor.

13 Aralık Kar Tatili Olan İller Şu Şekilde :

SAmsun

Samsun’da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkeze bağlı İlkadım, Canik, Atakum ve Tekkeköy ilçelerinde okullar yarın da (Cuma) tatil edildi.

MUŞ

Muş’ta etkili olan kar yağışı köy yollarını ulaşıma kapatırken Muş Valiliği bugün saat 12.00’dan sonra ve yarın ise tam gün kent merkezinde ilk ve orta öğretiminde ki okulların tatil edildiğini bildirdi.

Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi: “Muş il merkezinde ilk ve orta öğretimindeki eğitim- öğretim kurumlarında Yatılı Bölge Ortaokulları (YBO) hariç bugün saat 12.00’dan sonra ve yarın eğitim-öğretime ara verilmiştir.”


Giresun

Giresun’da 3 gündür aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle ilk ve orta okullar ile liselerde eğitime ara verildi. Merkez ilçede ve Bulancak, Çanakçı, Doğanklent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap merkez, Piraziz, Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde okullar yarın da tatil edildi.



13 Aralık 2013 Kar Tatili Olan İller İstanbul Okullar Tatil mi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder