9 Aralık 2013 Pazartesi

Okullara Kar Tatili Verilen İller Şehirler 10 aralık 2013



10 aralık 2013 Kar tatili olan iller

Kar geliyorum dedi ve bütün ülkede kar nedeniyle tatil ilan edildi.İşte o tatil edilen 10 aralık 2013 günleri için bazı ilçelerde tatil verildi..

Kar tatili var mı ? İstanbul İzmir Bursa tatil olan okullar ilçeler 10 aralık 2013 kar tatili alan iller meb 11 aralık kar tatili Kar Tatili 10 Aralık Kar Tatili Olan İller 10 Aralık Kar tatili olan iller, 10 Aralık 2013 Hangi illerde kar tatili var. 10 Aralık okullar tatil mi kar tatili var mı İstanbul Ankara kar tatili haberleri son dakika haberleri


Tüm öğrencilerin merakle beklediği sorular;


Yoğun kar yağışı nedeniyle yurdun çeşitli yerlerinde eğitime ara verildi.Eğitime ara verilen il ve ilçeler şöyle:


BOLU: Bolu’da 2 günden bu yana aralıksız devam eden kar yağışı sonrasında Bolu kent merkezi ve 4 ilçede eğitime bir gün ara verildi. Ayrıca, il genelinde hamile ve engelli memurlara 3 gün izin verildi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen kararı twitter hesabından kamuoyu ile paylaştı. Özçimen, “Merkez, Gerede, Dörtdivan, Yeniçağa ve Mengen ilçelerinde ilk, orta ve liselerde yarın (bugün) tatil. Diğer ilçeler eğitime devam edecek. İyi geceler” ifadelerini kullandı. Özçimen ayrıca, il genelinde engelli ve hamile memurlara 3 gün idari izin verildiğini sözlerine ekledi.


KARABÜK: Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, dün başlayan ve bugün de devam eden kar yağışı nedeniyle kentte ulaşımın güçlükle sağlandığı kaydedildi. Açıklamada, “Eğitime, merkez ilçe ile birlikte Safranbolu, Ovacık, Eflani, Eskipazar ve Yenice ilçeleri, bağlı belde ve köylerde bugün ara verileceği” bildirildi.


ZONGULDAK: Zonguldak ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi, hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılıyor. Valilikten yapılan açıklamada, önceki günden itibaren kar yağışının etkili olduğu kentte eğitime merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde bugün ara verileceği, hamilelerle engelli kamu çalışanlarının da bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Vali Ali Kaban da Twitter’dan eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Kaban, “Hava soğuk, kar yağıyor, fırtına var. Yarın okullar tatil. Evde annemizi üzmeyelim çocuklar” mesajını paylaştı.


KASTAMONU: Kastamonu Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle Azdavay, Şenpazar, Küre, İnebolu, Devrekani ve Pınarbaşı ilçelerinde okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini bildirdi.

Ayrıca açıklamada, Cide ilçesine bağlı köy okullarında da eğitime 1 gün süreyle ara verildiği ve vatandaşların yağışlara karşı tedbirli olmaları istendi. Kastamonu’da son iki gündür etkisini arttıran kar yağışının önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.


ERZURUM: Erzurum’un Narman ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

IĞDIR: Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle ildeki bazı köy okulları bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır merkeze bağlı Kervansaray güzergahı okulları ile Tuzluca ilçesine bağlı köy okulları bir gün tatil edildi.


HAKKARİ: Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. İlçede sabah saatlerinden itibaren yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, yoğun kar yağışı nedeniyle ilçedeki tüm okulların bir gün tatil edildiği ve eğitime Salı günü tekrar devam edileceği bildirildi.


AĞRI: Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı felç etti. İlçe merkezi ve tüm köy okullarının bugün tatil edildiği öğrenildi.



Okullara Kar Tatili Verilen İller Şehirler 10 aralık 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder