9 Haziran 2013 Pazar

2013 PYBS Yorumları Sınav Soruları Zor muydu Kolay mıydı Nasıldı Bursluluk Sınavı 9 Haziran


 Bursluluk Sınavı yorumları 9 Haziran

Bursluluk Sınavı yorumları 9 Haziran





2013 PYBS Yorumları 9 haziran 2013 Sınav Soruları nasıldı yorumları

PYBS (Parasız Yatılılık Bursluluk Sınavı) zormuydu kolaymıydı sınava giren arkadaşlar bu başlık altında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


Birçok öğrenci için Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı (PYBS) bugün yapıldı. Saat 10:00′da başlayan PYBS 2 saat sürdü ve 12:00 itibariyle sona erdi. 1 yıldır PYBS’ye hazırlanan yüz binlerce öğrenci PYBS’de ter döktü. PYBS’ye giren öğrencilerin yorumlarına baktığımızda genel olarak matematik sorularında zorlandıklarını ifade ettiler. Peki 2013 PYBS soruları nasıldı, PYBS soruları zormuydu kolaymıydı İşte Sınava Girenlerin yorumları


9 Haziran PYBS’ye giren öğrencilere sınavdan çıktıktan sonra sınav nasıl geçti diye diye sorduğumuz sorulara 5. ,6., 7., 9., 10., 11. sınıf PYBS yorumları genel olarak Matematik sorularının zorluğundan ve Türkçe sorularındaki paragraf uzunluğundan şikayet ettiler. 2013 PYBS kolay mıydı zor muydu diye sorduğumuz kimi öğrenciler zordu derken kimileri de kolaydı diye yanıtladı.


PYBS sınav soruları ve cevapları MEB tarafından yayınlanma izni verildiği an bu sayfada sizlerle. PYBS sınavına ilişkin değerlendirmeler ve siz değerli öğrencilerin yorumları bu sayfada olacak.



2013 PYBS Yorumları Sınav Soruları Zor muydu Kolay mıydı Nasıldı Bursluluk Sınavı 9 Haziran

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder